Despre noi

Bucur Obor

Reper comercial al Bucurestiului, Bucur Obor si-a deschis portile in anul 1975. Pentru locuitorii Capitalei, a devenit in acelasi an, prima destinatie comerciala care oferea mai toate produsele si serviciile la un loc, excelent amplasata intr-una dintre cele mai cunoscute zone pentru cumparaturi de la acea vreme. Aceste caracteristici s-au pastrat pana astazi.
De-a lungul celor peste 40 de ani de existenta, Bucur Obor a cunoscut diverse etape de dezvoltare, alaturi de sute de chiriasi si a devenit unul dintre cele mai cunoscute branduri pur romanesti, iubite de cetatenii Bucurestiului, dar si de catre cei din tara, pentru care o deplasare la Bucuresti include uneori si o vizita la Bucur Obor.
Centrul comercial Bucur Obor detine o suprafata inchiriabila de circa 28.000 mp, este situat pe trei niveluri – demisol, parter si etaj si detine o pozitionare privilegiata langa Piata Obor, Primaria Sectorului 2 si statia de metrou Obor.
Bucur Obor ofera 260 magazine, intr-un mix unic in Bucuresti, o imbinare intre afaceri de familie de tip mercerie, tesaturi, metraje, geamuri & oglinzi, galanterie, marochinarie si altele, impreuna cu branduri internationale consacrate. Este cunoscut ca o destinatie pentru cumparaturi si servicii utile pentru vizitatori, dar si un spatiu apropiat de sufletul lor, cu zeci de ani de traditie, intr-un loc familiar, cu intreprinzatori, produse si servicii foarte utile.

Misiunea noastră

Valorile noastre

  • Spiritul schimbării in directia modernizarii si a dezvoltarii
  • Relaţii de parteneriat bazate pe respect reciproc, cu toate partile implicate: clienţi, angajaţi, acţionari şi societate. Căutăm să menţinem relaţii de lungă durată cu partenerii noştri şi să le câştigăm încrederea prin comunicare deschisă, încredere şi sustinere.
  • Responsabilitatea noastra de a dezvolta si moderniza Bucur Obor, dar si intreaga zona Obor, prin proiecte specifice, astfel incat sa putem ramane o zona si o destinatie comerciala consacrata, care s-a mentinut pe piata si s-a dezvoltat la fiecare etapa. Dorim sa ramanem astfel alaturi de vizitatorii fideli si sa sustinem nu numai brandurile internationale partenere, ci si micile afaceri de familie, pentru a oferi maximum de profitabilitate si rezultate financiare excelente pentru actionari, dar si pentru a contribui, pe cat posibil, dezvoltarea mediului in care ne desfasuram activitatea.

SUS
GDPR
× Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator. De acord Nu vreau