Mobila si decoratiuni interioare

● CASA ANA CADOURI

  • mobila si decoratiuni interioare
  • acces direct pe la intrarea 18

“Ofera ceea ce ai vrea sa primesti” – C.M. Un citat simplu, dar cu o mare insemnatate cand vine vorba despre arta de a oferi, iar la CASA ANA CADOURI – acces din culoarul principal si intrarea nr.18 Aleea Campul Mosilor, gasesti pentru a darui o diversitate de obiecte din cultura feng-shui pentru decor, precum si vase si pahare din cristal, cerámica, vesela din argint, tablouri, icoane pe lemn si alte obiecte de arta cu diverse tematici. Te asteptam cu mare drag!

● KRISS STYLE DECOR

  • mobila si decoratiuni interioare
  • acces direct pe la intrarea 6

Stiai ca mancarea are un gust mai bun atunci cand o gatesti intr-un ambient care iti place? Sau ca somnul tau va fi mai odihnitor daca adormi cu gandul ca dormitorul tau este are cum l-ai visat mereu? Chiar si canapeaua te poate inspira, mai ales cand este foarte comoda! KRISS STYLE DÉCOR realizeaza la comanda mobila pe care ti-o doresti! Vino sa alegem impreuna din paletarul de culori si modele – acces direct intrarea nr.5 Sos. Colentina – mezanin,  iar noi te rasfatam cu tot ce ai nevoie in caminul tau! Te asteptam la KRISS STYLE DÉCOR!

● AMBIANTA TRADE GRUP

  • mobila si decoratiuni interioare
  • acces direct pe la intrarea 2

Te gandesti sa schimbi canapeaua cea veche? Sau poate doresti sa ai bucataria mult visata? La Ambianta iti poti comanda dupa propriul gust orice iti doresti in materie de mobilier! In plus, construcția mobilei „Ambianţa” permite cumpărătorilor să asambleze ușor orice set din gama noastra. Vino sa iti descoperi mobila mult visata!

● SAMOBI SERV

  • mobila si decoratiuni interioare
  • acces direct pe la intrarea 6

Care este cea mai importante piesa de mobilier din caminul tau? O canapea super confortabila pe care sa te relaxezi dupa o zi lunga de lucru, pe care o gasesti la magazinul SAMOBI din Complexul Comercial Bucur Obor. La noi gasesti o mare diversitate de materiale si culori, cu care poti sa o personalizezi dupa bunul tau plac.